H. Fagerbekk

H. Fagerbekk med koret høsten 2012

Hilde Fagerbekk

Er født i 1964 i Trøndelag og interesserte seg tidlig for sang og stemmebruk.

Allerede som barn tok hun pianotimer og er utdannet i klassisk piano.

Hilde tok videre sin utdanning som faglærer i sang og musikk ved Trøndelag musikkonservatorium og har sang som hovedfag.

Sine pedagogiske kunnskaper har hun formidlet videre ved å dirigere flere kor, både barnekor og voksenkor, i Trøndelag og på Østlandet.

Hun har vært dirigent for koret i to perioder.

Hilde har selv sunget 10 år i Norsk Vokalensemble/Norske kammersangere, hun skriver og arrangerer sanger for kor, gir privattimer i både sang og piano og viser med dette at hun er en dedikert musikkpedagog på heltid.

Hilde legger stor vekt på stemmebruk og riktig pusteteknikk i sang og tale når hun deler sine kunnskaper. Dette mener hun er viktig for hver enkelt sitt velbehag, noe koret sine medlemmer fikk gleden av ved hennes to perioder i koret.

Hennes høydepunkt i Fossegrimen ble vel oppsetningen av Jesus Christ Superstar i 2014

Fra en tidligere julekonsert

Kontaktperson: Trond Løfsgaard, tlf.92684472, e-mail: trond@fossegrimenkor.no