Info til potensielle medlemmer

Det behøves ikke et stort sangtalent for å bli med oss i Fossegrimen. Vi tror at de fleste kan utvikle stemmen og sang-motet ved å være med oss. Sangglede og fellesskap er det viktigste!

Du kan gjerne "prøve" oss, dvs møte opp 2-3 ganger før du bestemmer deg om du vil melde deg inn. Eller du kan selvfølgelig melde deg inn med en gang:

- Vår sekretær trenger:

navn og adresse

fødselsdato

mailadresse

tlf nr

- Du vil bli ført opp på medlemslisten og få en invitasjon til en Dropbox-mappe med noter og lydfiler.

- Hvis du har Facebook, blir du meldt inn i medlemsgruppen der viktig info legges ut fortløpende.

- Du får brukernavn og passord til medlemssiden her, som også blir oppdatert forløpende.

- Du får en time til stemmeprøve hos vår dirigent, for å klargjøre hvilken stemmegruppe du tilhører

- Du får anledning til å bestille sangtimer hos vår dirigent, disse foregår i timene før øvelsene.

- Kontigenten er kr 1000,- pr halvår og betales innen 20. mars og 20. oktober

Hvis noe av dette ikke fungerer, eller du lurer på noe, ta kontakt med en av oss!

Fravær må alltid meldes til Jorun Hagen, tlf 413 38 329 (hun har ikke facebook)

Kontaktperson: Trond Løfsgaard, tlf.92684472, e-mail: trond@fossegrimenkor.no

Webansvarlig:Birgitte Fremstad, e-mail: birgitte@fossegrimenkor.no